Masc demonstreert Google Glass op Deloitte evenement

Donderdag 24 april vond het Deloitte-evenement ‘iChange’ plaats. Deloitte organiseerde het evenement om haar eigen medewerkers te informeren over de impact van nieuwe technologie. Masc Glassware was aanwezig en demonstreerde met succes drie Google Glasses. 

iChange-evenement

Ruim 600 medewerkers van het consultancybureau Deloitte waren aanwezig bij iChange. Het evenement, dat plaatsvond de Rotterdamse Maassilo, had als onderwerp de impact van nieuwe technologie. Naast demonstraties van nieuwe technologieën zoals Google Glass waren er ook bekende sprekers als Salim Ismail en Bel Pesce.

"A mind blowing event for Deloitte employees about the impact of new technologies."

Google Glass populair onder Deloitte-medewerkers

Veel medewerkers waren enthousiast over de Google Glass en maakten dan ook gretig gebruik van de mogelijkheid om de Glass uit te proberen. Met name het voice-commando “Ok Glass, take a picture” was erg in trek, zoals je ziet in dit overzicht van gemaakte foto’s en filmpjes.

Google Glass in zakelijke dienstverlening

Sommige organisaties zijn inmiddels gestart met het onderzoeken van Google Glass-toepassingen om medewerkers te helpen bij het efficiënt uitvoeren van hun werk. Ook Deloitte heeft een artikel geschreven waarbij het enkele toepassingen van Glass bedenkt voor de eigen dienstverlening. 


Masc Google Glass-partner bij evenementen

Met hulp van Masc was Deloitte in staat de Google Glass te demonstreren aan haar eigen medewerkers. Inzet van nieuwe technologie als Google Glass kan dé manier zijn om de presentatie van je bedrijf nog inspirerender te maken. Wil jij met jouw organisatie ook in de picture staan met Google Glass op een evenement?