Cofely opent kick-off 2015 met Google Glass

Op 14 januari 2015 vond in Poortugaal de kick-off van 'innovatiejaar' 2015 plaats. Tijdens deze bijeenkomst kregen medewerkers van Cofely plannen vanuit het Management Team gepresenteerd waarbij innovatie centraal stond. Masc was aanwezig en zorgde ervoor dat de algemeen directeur op innovatieve wijze de dag kon openen.

Google Glass als autocue

Cofely was in staat haar event op een spectaculaire te openen met een 'Google Glass speech'. De algemeen directeur droeg een Google Glass en kreeg zo de belangrijkste steekwoorden van de presentatie in zijn gezichtsveld geprojecteerd. Hierdoor had de algemeen directeur zijn handen vrij en was een spiekbriefje niet nodig. Om de bezoekers van het evenement kennis te laten maken met de werking van de Google Glass werd het beeld dat in de Google Glass werd geprojecteerd ook weergegeven op een groot scherm.

Cofely

Cofely GDF Suez heeft momenteel zo'n 6300 medewerkers in dienst en bestaat uit een netwerk van ondernemingen die zich richten op regionale markten of op specifieke marktsegmenten en technieken. Het bedrijf ontwikkelt oplossingen voor opdrachtgevers in de industrie, utiliteit en infratechniek met betrekking tot ontwerp, realisatie en onderhoud van technische installaties. Het is een van de vier bedrijfsonderdelen van de beursgenoteerde, internationale industriële groep GDF SUEZ.


 

Masc als innovatiepartner voor evenement

Dankzij Masc was Cofely in staat haar evenement op een zeer innovatieve wijze te openen. Wil jij jouw evenement ook een extra boost geven met de inzet van nieuwe technologie? Of een presentatie met een Google Glass houden? Neem dan contact met ons op zodat we samen kunnen kijken naar presentatiemogelijkheden voor jouw evenement.
 

Neem contact met ons op