>   > 

Over Masc Event Support

Nieuwe technologie is een hot topic. Er is dan ook veel vraag naar demonstraties van nieuwe technieken op evenementen en beurzen. Want het zijn de early adopters die een voorsprong behalen. Met onze dienst Event Support geven wij organisaties de kans in de toekomst te kijken. We demonstreren nieuwe technieken als Google Glass en Oculus Rift en ontwikkelen toepassingen op maat.

Expert in nieuwe technologie

Masc zit in Nijmegen en heeft ruim twintig jaar ervaring in online & technologie. We ontwikkelen software voor commerciële bedrijven, culturele organisaties, zorginstellingen en overheden. Ook helpen we organisaties opvallen met slimme (online) marketing en trefzekere websites. Op de afdeling Research & Development experimenteren we met nieuwe technologie. Die technieken demonstreren we ook op events. 


Onze werkwijze

De meeste demonstraties combineren wij met andere nieuwe technologieën als iBeacons, Philips Hue-lampen en de Google Chromecast. Bezoekers kunnen hierdoor bijvoorbeeld indoor navigeren of lampen besturen met hun stem. Medewerkers van Masc Event Support bouwen de demonstraties op en begeleiden bezoekers. Deze medewerkers kunnen je gasten alles vertellen over nieuwe technologie en haar bijzondere toepassingen.


Neem contact met ons op