>   > 

Huur een virtual reality bril voor jouw evenement!

Virtual reality is enorm populair en zorgt altijd voor veel bekijks! Virtual reality brillen, zoals Oculus Rift, maken het mogelijk om bezoekers van jouw event zich in een andere wereld te begeven. De Oculus Rift is vernieuwend omdat hij gebruikmaakt van een techniek die ervoor zorgt dat het beeld in de bril met jouw bewegingen meebeweegt. Met als gevolg een extra intense beleving, alsof er buiten de wereld in de bril geen andere wereld meer is.

"Met de Oculus Rift in de achtbaan!"

Neem contact met ons op

Oculus Rift huren

Wil jij onze Oculus Rift huren voor je beurs, congres of ander soort event? Dan heb je keuze uit twee pakketten: Basic en Smart. In het Basic Pakket mogen bezoekers van je evenement de Oculus Rift uitproberen met een van de standaard demonstraties en krijgen ze van ons een simpele instructie voor het gebruik. Het Smart Pakket gaat verder. Samen met jou kijken we naar de mogelijkheden van toepassingen voor de Oculus Rift in jouw branche.

Basic pakket

- Huur inclusief standaard demo's
- Instructie voor gebruik door Masc
- Inclusief ondersteunende hardware

Smart pakket

- Huur inclusief demo's op maat!
- Instructie voor gebruik door Masc
- Inclusief ondersteunende hardware

Masc & virtual reality

Masc loopt voorop in innovatie en technologie. We ontwikkelen software en apps voor commerciƫle bedrijven, culturele organisaties, zorginstellingen en overheden. We hebben meerdere virtual reality devices en zijn in staat om hiervoor toepassingen te ontwikkelen. Buiten toepassingen voor gaming en film zijn ook de eerste zakelijke en medische applicaties sinds kort een feit.

Voor wie?

In elke sector spelen vragen over innovatie en nieuwe technologie. De Oculus Rift is dan ook breed inzetbaar: toepassingen voor in de zorg tot logistiek en van industrie tot retail. Een presentatie van de Oculus door Masc Event Support geeft een extra impuls aan je:

  • Congres
  • Beurs
  • Symposium
  • Seminar
  • Opening
  • Festival

 


Wij hebben demonstraties verzorgd voor:


Neem contact met ons op