>   > 

Een Google Glass demo voor jouw evenement?

Een Google Glass demo is dé manier zijn om je presentatie of beursstand nog inspirerender te maken. Daarmee laat je zien dat je voorop loopt en innovatie omarmt. Masc presenteert Google Glass regelmatig op beurzen, congressen en andere events.  Ook jij kan genieten van extra exposure met behulp van de Google Glass!

"Deze slimme bril overtreft alles!"

Neem contact met ons op

Google Glass huren

Wil je onze Google Glass huren voor je event, dan heb je keuze uit twee pakketten. Basic en Smart. In het Basic Pakket krijgen de bezoekers van je event de kans Google Glass uit te proberen, selfies te maken met de Glass en we geven een basisinstructie voor het gebruik. Als onderdeel van het Smart Pakket bedenken we in overleg met jouw team demonstratievormen die toegespitst zijn op jouw organisatie. De ideale manier om te laten zien dat jouw organisatie innovatie belangrijk vindt!

Basic pakket

- Huur Google Glass
- Glassie maken (selfie met Glass)
- Instructie voor gebruik
- Beeldmateriaal achteraf 

Smart pakket

- Huur Google Glass
- Glassie maken (selfie met Glass)
- Instructie voor gebruik
- Demonstratievormen op maat

Masc & Google Glass

Sinds het begin van het Explorer programma is Masc betrokken bij het Google Glass project. We hebben meerdere Google Glasses in ons bezit en zijn op de hoogte van actuele toepassingen voor Google Glass. Zo gebruiken fietstoeristen in Noord-Limburg momenteel een Glass app die we speciaal voor hen ontwikkelden. Ook worden de eerste shopper onderzoeken uitgevoerd met onze Google Glass applicatie.Voor wie?

In elke sector spelen vragen over innovatie en nieuwe technologie. De Google Glass is enorm bekend en altijd populair op (innovatie) events. De slimme bril van Google is dan ook breed inzetbaar: toepassingen voor in de zorg tot logistiek en van industrie tot retail. Een Google Glass presentatie door Masc Event Support geeft een extra impuls aan je:

  • - Congres
  • - Beurs
  • - Symposium
  • - Seminar
  • - Opening
  • - Festival

 


Wij hebben demonstraties verzorgd voor:


Neem contact met ons op