Philips Hue lampen

Bezoekers lampen laten bedienen met hun stem? Of met handbewegingen in de lucht de lampen van kleur laten veranderen? Het kan allemaal dankzij de Philips Hue lampen. Een goede manier om bezoekers van jouw evenement of beursstand kennis te laten maken met Internet of Things producten die huiskamers gaan veranderen.

Philips Hue lampen tijdens het 'Future of Light' evenement van Philips

Lampen bedienen met je stem

Met je stem lampen aan en uitzetten? Dan kan! Masc ontwikkelde de eerste Nederlandse applicatie waarmee met de Google Glass Philips Hue lampen kunnen worden bediend. Met de juiste instructies kunnen de lampen zelfs in je gewenste kleur veranderen! Zie hieronder het filmpje van de ontwikkeling van deze applicatie.

Jouw beursstand of event met Philips Hue lampen?

Wij kunnen jouw beursstand of evenement volledig opvrolijken met deze slimme lampen. Door deze lampen te combineren met bewegingssensoren, Twitter feeds of andere technologieën kun je op een innovatieve manier interactie met bezoekers aangaan. Wij hebben ervaring in het ontwikkelen van applicaties voor Philips Hue lampen en kunnen dan ook voor jouw evenement een toepassing ontwikkelen.

Heb je aanvullen vragen, of zou je meer informatie willen? 

Neem contact met ons op