>   >   > 

Indoor Drone demonstratie

De drone kan komen "where hardly anyone has gone before". Dankzij de ingebouwde camera zie je de wereld vanuit een ander perspectief. Hoe kan de drone jouw sector aan een voorsprong helpen? Onderzoek dit door onze indoor drone te huren voor jouw event.

Drone huren voor evenement

Wil jij onze Indoor Drone huren voor je beurs, congres of feest? Dan haal je geheid een publiekstrekker in huis. De drone is een modern luchtvaartuigje waar steeds meer toepassingen voor bedacht worden. Tijdens jouw evenement kunnen deze ontwikkelingen centraal staan. Zo bedacht een student van de TU Delft de Ambulance Drone die in de toekomst misschien levens redt. En wat te denken van bouwinspecties op gevaarlijk terrein? De drone komt vrijwel overal.

Zelf een parcour vliegen

Als je een drone demo op je event wil, kun je het volgende verwachten:  

  • Drone uitproberen
  • Basisinstructie voor gebruik
  • Parcours vliegen (spelvariant)

Onze medewerkers kunnen uitleg geven over de werking van de drone en vragen van bezoekers beantwoorden. Bijvoorbeeld over de actuele wetgeving voor drones en toekomstige toepassingen. 

Nodig ons uit

Denk je net als wij dat een drone demo van je evenement iets bijzonders maakt? Wil je ervaren hoe het vliegen object in jouw branche voor een voorsprong kan zorgen? Nodig ons dan uit voor een demonstratie!

Neem contact met ons op