Google Glass Tour voor events

Wil jij bezoekers van jouw event een beleving bezorgen die ze nooit zullen vergeten? Met de Google Glass / Augmented Reality tour laat je bezoekers een tour maken over jouw eventlocatie of beursstand. Zodra zij een object naderen ontvangen ze aanvullende informatie over dit object in hun gezichtsveld. De Augmented Reality Tour is de manier om jouw producten op innovatieve wijze te presenteren.

Augmented reality rondleiding

De Google Glass tour werkt vrij simpel. Bezoekers ontvangen bij aanvang van de tour een Google Glass. Vervolgens krijgen ze in de Google Glass instructies hoe ze moeten lopen. Onderweg lopen ze langs objecten welke voorzien zijn van een zendertje. Zodra de bezoeker het vooraf ingestelde gebied rondom het object nadert, verschijnt automatisch content over het object in het Google Glass-display.

Bijvoorbeeld: je wilt als organisatie verschillende nieuwe producten aan bezoekers van jouw beursstand tonen. Deze bezoekers kun je met een Google Glass door jouw beursstand laten 'browsen'. Zodra bezoekers een nieuw product naderen ontvangen ze een introductiefilmpje over het product in hun gezichtsveld. Dit kan zowel in- als outdoor!

De Augmented Reality Tour werkt met de iBeacon-technologie

Dhr Van Gils van Van Gils Mannenmode ontvangt content in de Google Glass bij benadering van een paspop. 


De Google Glass tour in Arcen wordt getest door journalisten. 

Nodig ons uit

Denk je net als wij dat een Augmented Reality Tour van je evenement iets bijzonders maakt? Nodig ons dan uit voor een demonstratie!

Neem contact met ons op